0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

SALAH PROŠAO KROZ PRAVI ‘PAKAO’: Navijači želeli da ‘linčuju’ sjajnog Egipćanina, promašen penal je mogao skupo da ga košta! (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.22 u 15:24

Nemile scene.

Reprezentativci Egipta razočarali su svoje navijače pošto nisu uspeli da se plasiraju na Svetsko prvenstvo, jer je u penal seriji uspešnija bila selekcija Senegala.

Najbolji igrač fudbalske reprezentacije Egipta, Mohamed Salah, promašio je penal i tako na sebe navukao gnev navijača, koji mu ovo neće zaboraviti. Kada je izlazio sa terena, igrač Liverpula se našao na ‘meti’ nezadovoljnih pristalica, koji su gotovo hteli da ga linčuju.

Nakon utakmice, reprezentativci Senegala su slavili, a Mohamed Salah je uz pratnju obezbeđenja napustio teren, jer su brojni navijači utrčali na zelenu površinu.

Mnogi su želeli da priđu egipatskom fudbaleru, ali je obezbeđenje sjajno odradilo svoj posao i prilično ga bezbedno odveli u tunel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter