1
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

‘POLJACIMA ŽELIM PROPAST NA SP’: Ruski voditelj u programu uživo šokirao svet jednom rečenicom, pa Levandovskog nazvao odvratnim stvorenjem! (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.22 u 13:24

Brutalne reči ruskog voditelja.

U finalu baraža za Svetsko prvenstvo, Poljska je savladala Švedsku rezultatom 2:0 i tako obezbedila plasman na Mundijal koji će se održati u Kataru.

Iako Rusija neće učestvovati na SP tamo se ipak ispratio kompletan baraž, a poznatom voditelju Antonovu Anisimovu nije prijala činjenica da će Poljska učestvovati na Mundijalu.

On je u prenosu uživo šokirao mnoge ljude širom sveta, tako što je Poljacima otvoreno poželeo sve najgore.

Ja lično, ne u ime cele naše televizije, želim poljskoj reprezentaciji najveću propast na Svetskom prvenstvu, uključujući i Levandovskog. Oni su odvratna stvorenja – kazao je Anisimov, voditelj na televiziji koja će u Rusiji prenositi utakmice Svetskog prvenstva.

0
0

1 Komentara

  1. I sta je tu cudno, mnogo gore stvari ne objavljujete sa suprotne strane. Novinarcicu o politici na drugom portalu, mozda dobijes vise za ovakve gluposti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter