1
Košarka

(190831) -- FOSHAN, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia reacts during the group D match between Angola and Serbia at the FIBA Basketball World Cup 2019 in Foshan, south China's Guangdong Province, on Aug. 31, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

‘ON JE ČUDOVIŠTE OD IGRAČA, A IZGLEDA KAO FIN MOMAK’: Trener Indijane oduševljen Jokićem, Srbin je otkrio neke nove mogućnosti!

Objavljeno: 31.03.22 u 13:51

U noći za nama, Nikola Jokić je odigrao još jednu fenomenalnu partiju.

Na teškom gostovanju, Denver je uspeo da savlada Indijanu rezultatom 118:125, a ogromne zasluge pripadaju srpskom reprezentativcu Nikoli Jokiću.

Popularni ‘Džoker’ je meč završio sa 37 poena, uz 13 skokova i devet asistencija, a šut iz igre mu je bio blizu 80 procenata. Pratio ga je Nejšon Hajland sa 20 poena i sedam asistencija, dok je Vil Barton upisao 18 poena, četiri skoka i pet dodavanja.

Nakon meča, na konferenciji za medije trener protivničke ekipe istakao je da Jokić izgleda kao fin momak, ali kao košarkaš je fenomenalan.

– On je podigao poziciju centra na neki viši nivo, otkrio je neke nove mogućnosti. On je čudovište od igrača, ubica. Izgleda kao fin momak, ali kao takmičar je ubica – rekao je Rik Karlajl, trener Indijane.

Denver je nakon ove pobede skočio na petu poziciju zapadne konferencije i sada imaju odmer 46 trijumfa i 31 poraz, dok je Indijana 13. na istoku, sa skorom 25 pobeda i 52 poraza.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter