0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021 Miomir Kecmanovic v Facundo Bagnis (ARG) Beograd, 20.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KECMANOVIĆ ‘JURI’ POLUFINALE U MAJAMIJU: Obezbeđen je TV prenos, evo gde i kada možete da gledate srpskog tenisera!

Objavljeno: 31.03.22 u 12:52

Srpski teniser pred novim izazovom.

Miomir Kecmanović juče je napravio novi podvig, i tako ponovo oduševio javnost u Srbiji. Srpski teniser trenutno igra najbolji tenis u životu, i to u Majamiju. On je u osmini finala savladao Tejlora Frica rezultatom 2:1 po setovima (3:6, 6:1, 6:4).

Srpski as je napravio veliki uspeh plasmanom u četvrfinale, a naredni protivnik će mu biti Karlos Alkaraz. Do sada, Kecmanović je pobedio čak tri domaća igrača na turniru, a to su: Džek Sok, Sebastijan Korda i Tejlor Fric.

U narednoj rundi, Kecmanović će odmeriti snage protiv jednog od najboljih mladih igrača na svetu, Alkaraza, koji je više puta do sada pokazao da se radi o ogromnom potencijalu.

Po našem vremenu, Miomir i Karlos će se na terenu naći u 1 sat iza ponoći, a meč možete da gledate na kanalu Sport klub 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter