0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 19: Head coach Dejan Stankovic (L) of Crvena Zvezda shake hands with the head coach Aleksandar Stanojevic (R) of Partizan prior to the Serbian Super Liga match between FK Partizan and FK Crvena Zvezda at Partizan Stadium on September 19, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DISCIPLINSKA KOMISIJA ŽESTOKO KAZNILA STANOJEVIĆA: Pola miliona iz džepa stratega crno-belih, kazna preti i Stankoviću!

Objavljeno: 31.03.22 u 18:32

Neće Stanojević biti zadovoljan!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je sankcionisan novčanom kaznom u iznosu od pola miliona dinara, a razlog za to je komentarisanje suđenja. Pomenuti incident se desio na konferenciji za medije pred meč sa Radnikom iz Surdulice kritikovao arbitra Aleksandra Živkovića za nedosuđen penal na meču protiv Napretka.

Takođe je direktor Zajednice Super i Prve lige Srbije, Aleksandar Pivić, na osnosvu dopisa Sudijske komisije, podneo je i prijavu protiv Dejana Stankovića. Šef stručnog štaba Crvene zvezde je usled komenatara u uživo programu  Arene sport komentarisao suđenje na duelu Spartaka i Partizana u Subotici, pa će zbog toga će u narednim danima morati da pošalje pisanu izjavu članovima Disciplinske komisije i detaljnije objasni navode iz prijave.

Ovo je samo jedna u nizu prijava podnetih na račun članova večitih rivala, ili samih klubova, a s obzirom na ulog deluje kao da će tenzije i kazne tek da uslede.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter