0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

DALAS NASTAVIO DA POBEĐUJE, A LUKA DA BRILJIRA: Mavsi se nalaze na trećoj poziciji, pao je i Klivlend! (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.22 u 09:11

Sjajna završnica Dalasa!

Košarkaši Dalas Maveriksa su nastavili da igraju sjajno u završnici sezone, pa su sada na gostovanju u Ohaju savladali Klivlend Kavalirse 112:120. Meč je imao nekoliko serija i preokreta, ali je do presudnog momenta došlo u trećoj deonici koju su gosti dobili 17 razlike i posle uspešno meč priveli kraju.

Naravno, u ekipi iz Teksasa najbolji je bio Luka Dončić sa 35 poena, devet skokova i 13 asistencija, uz preko 50 posto šuta iz igre. Iza njega bio je Dorijan Fini-Smit sa 28 poena, Džejl Branson je dodao 18 poena uz pet skokova i šest asistenciaj, a Dvajt Pauel je imao 15.

Kod poraženih najefikasniji bio je Karis Levert sa 32 poena i šest uvaćenih lopti, Darius Garland je susret završio sa 25 poena i 10 asistencija, Lamar Stivens je imao 16, dok je Lauri Markinen dodao 13 poena i šest skokova.

Dalas se sada popeo na visoko treće mesto gde su prestigli Golden Stejt , dok je sam Klivlend nastavio lošu formu i trenutno su na sedmoj poziciji istoka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter