0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@BVB

ČELNI LJUDI BORUSIJE NEMAJU NIKAKVU DILEMU: Iz Dortmunda poručuju: „Nismo dobili ponudu, ali ako ode naći ćemo novog“!

Objavljeno: 31.03.22 u 19:26

Vestfalen spreman na odlazak napadača!

Generalni direktor Borusije iz Dortmunda Hans Vacke je demantovao sve glasnije natpise medija da je na Vestfalen stigla ponuda za Erlinga Holanda. Kako brojni mediji pišu, za napadača je zainteresovan Mančester Siti koji je već poslao ponudu.

„Odustao sam od negiranja medijskih glasina. U suprotnom, moj dan bi morao da traje 36 sati“, rekao je Vacke za Bild. „U ovom trenutku nemamo nikakve informacije od igrača, niti nam se neko obratio. Međutim, izvesno je da nećemo finansijski moći da pariramo ponudi Sitija, ako je bude“.

Uveren je da će višestruki šampion Nemačke naći rešenje ukoliko Holand ode.

„Svedočili smo ovim situacijama nekoliko puta. Izgubili smo Levandovskog, pa Obamejanga. Uvek smo nalazili nove zvezde. Ako Holand ode, naći ćemo novog talentovanog igrača kojeg ćemo razviti u zvezdu. To će biti dobro i za Bundesligu“.

Norvežanin je u Dortmundu na 82 utakmice postigao senzacionalnih 80 golova, i već drugo leto zaredom biće najvrelija tema letnje pijace.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter