0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BOGDAN POBEDIO U SRPSKOM OKRŠAJU: Bogdanović i Pokuševski nastavili odličnu formu! (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.22 u 08:42

Hoksi sigurni u Oklahomi!

Košarkaši Atlanta Hoksa pobedili su ekipu Oklahoma Siti Tandera pred njihovim navijačima rezultatom 118:136. Pobeda je bila dosta ubedljivija nego koliko rezultat pokazuje, domaći ni u jednom momentu nisu imai realnu šansu da priprete, a Atlanta je išla na maksimalnih plus 36 u jednom momentu.

Kod pobednika najefikasniji je bio Tre Jang sa 41 poenom i osam asistencija, a pratilii su ga Kevin Huerter i Bogdan Bogdanovićsa po 20, s tim da je srpski bek imao tri skoka, kao i po dve asistencije i dve ukradene lopte.

U poraženoj ekipi najviše se istakao Lindi Voters sa 25 poena, Teo Mejldon je dodao 18 poena i osam asistencija, Oliver Sar 17 poena i deve skokova, dok je sprski košakraš Aleksej Pokuševski na ovom meču ubacio 12 poena, četiri pogođene trojke, četiri skoka i osam asistencija.

Atlanta je ovim trijumfom i dalje u aktivnoj trci za Šarlotom i Bruklinom, dok je Oklahoma pretposlednja na zapadu, bez šansi za napredak do kraja sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter