0
Evropske lige

FOTO: FC Barcelona/twitter

‘BILO JE NEMOGUĆE DA OSTANEM’: Pjanić otvorio dušu, pa otkrio zbog čega je otišao iz Barse – jedan čovek je kriv za sve!

Objavljeno: 31.03.22 u 18:51

Ronald Kuman neće po dobrom pamtiti svoj boravak na klupi Barselone.

Posle njegovog odlaska brojni fudbaleri su negativno govorili o njemu, a sada je u red stao i Miralem Pjanić.

O ponašanju Kumana negativno su govorili proslavljeni fudbaleri poput Hoakima, Albelde, Kanjizaresa, a sada se i 31-godišnji Miralem oglasio i otkrio da je otišao iz Barselone samo zbog njega.

Pjanić je na pozajmici u Bešiktašu, a kako kaže, Kuman nije imao ni trunku poštovanja.

Bilo je nemoguće da ostanem u Barseloni dok je Ronald Kuman trener. Taj čovek nema ni trunku poštovanja. Barsa sa Ćavijem je sada potpuno drugačiji tim – ističe Pjanić i potom otkriva u kom mladom igraču vidi veliki potencijal:

– Obožavam Pedrija, on je najsličniji Andresu Inijesti. Gavi? Kada sam prvi put trenirao sa njim rekao sam „ovaj dečko će biti čudo“ – rekao je Pjanić.

Mnogo mu nedostaje Italija.

Nostalgičan sam za Italijom. Prošlog leta je bilo kontakata s Juventusom, ali se na kraju nisam vratio. Italija je moja zemlja, to nema veze sa novcem. Bio sam tužan kada su ostali bez plasmana na SP.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter