0
Ostali sportovi

FOTO: SBC

SPEKTAKL NA RELACIJI BAČ-ODŽACI: Biće to pravi sudar MMA titana, ‘fajt kard’ nikad jači! (FOTO)

Objavljeno: 31.03.22 u 17:31

Najbolja regionalna i jedna od najcenjenijih evropskih MMA pozornica – Serbian Battle Championship radi aktivnije nego ikad i kao uvek do sada nastavlja da pomera granice kada je u pitanju organizacija manifestacija mešovitih borilačkih veština.

Ovaj put u samo dva dana na relaciji Bač – Odžaci biće održane borbe sa “fajt kardom” svetske klase što potvrđuje težina imena boraca koji će ući u oktagon SBC Revenge i boriti se za šampionski pojas.

FOTO: SBC

Veče MMA ratnika u Baču biće održano 31. marta 2022. u sportskoj hali “Bačka tvrđava” sa početkom od 18 časova. U glavnoj borbi večeri boriće se iskusni kirgistanski borac, bivši ACA, Fight Nights Global i BRAVE CF borac, Sanžar Ažibaev koji je došao kao zamena za aktuelnog SBC šampion Džamaludin Aliev koji je bio primoran da otkaže učešće u Baču zbog povrede ramena, koja je iziskivala hitnu operaciju. Za privremeni pojas SBC šampiona u pero kategoriji Ažibaev boriće se protiv opasnog brazilskog nokautera Maksa “Magnuma” Lime koji je napad na titulu zaslužio brutalnim nokautima u SBC Revenge oktagonu. Sanžar Ažibaev, dolazi iz Kirgistana i iza sebe ima impresivan broj od 22 profesionalna trijumfa. U svojoj 31. profi borbi gledaće da se domogne najvećeg uspeha u dosadašnjoj karijeri i novog šampionskog pojasa, koji mu garantuje duel sa Džhamaludinom Alievim na nekoj od narednih SBC Revenge manifestacija.

FOTO: SBC

Neporaženi SBC šampion u muva kategoriji, Magomedgadži Šanavazov sa osam uzastopnih trijumfa u karijeri braniće svoj šampionski pojas u Baču protiv neporaženog izazivača iz Kirgistana, Arzamata Kamasova (4-0). Prava poslastica biće i rusko-brazilski duel između dva borca najviše svetske klase – borac koji je kao amater dva puta porazio aktuelnog UFC šampiona Pjotra Jana. Reč je o neumoljivom Šamilu Kasumovu (7-1) koji će u SBC Revenge oktagonu odmeriti snage sa brazilskim ratnikom Paulom Goncalvesu Silvom „Bananadi“.

Verna MMA publika u Odžacima uživaće u još jednoj vrhuskoj borilačkoj manifestaciji 02. aprila 2022. SBC 40 Revenge koju će predvoditi najbolja šampionska borba u lakoj kategoriji koju smo imali priliku da vidimo na ovim prostorima. Biće to pravi sudar MMA titana, aktulenog šampiona iz Brazila Džeksona „Tortore“ Loureira (12-1-1) protiv izazivača, neporaženog talenta i najperspektivnijeg borca nove generacije, Predraga Bogdanovića (11-0) iz Srbije.

FOTO: SBC

Borbu najvišeg nivoa očekujemo i u okršaju jednog od najtalentovanijih brazilskih boraca Džian Sikueire (18-4) koji se vraća se u SBC Revenge oktagon u borbi protiv opasnog kirgistanskog borca Tursunbeka Asilgazieva (16-7). Akbar Gadžiekperov (14-3) novi izazov ima u liku brazilskog profesionalca Laertea „Midnajta“ Silve (14-9), a najavljena je i borba mladog, talentovanog srpskog borca Ognjena Dimića (4-2) protiv MMA majstora iz Kirgistana Ulanbeka Konurbaeva (5-1).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter