0
Boks

Prijem kod Predsednik Srbije Aleksandar Vucic Vladimir Mironchikov (C) Nenad Borovcanin (L) AIBA World Boxing Championships-Belgrade 2021-Predsednik Srbije Aleksandar Vucic-Prijem Beograd, 09.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VLADIMIR MIRONČIKOV: ‘Bokseri su za Vučića jer ima petlju!’ (FOTO)

Objavljeno: 30.03.22 u 21:18

Reprezentativci pružaju podršku aktuelnom predsedniku Srbije!

Boks je u Srbiji i definitivno ponovo u  modi. Prošle godine imali smo sjajno organizovano Svetsko prvenstvo u olimpijskom boksu, koje je probilo sve rekorde po gledanosti u svetu. Srbija je posle 26 godina osvojila medalju, dok se o srpskim bokserima priča gotovo svakodnevno.

Bokserski savez Srbije svojim radom je zaslužio i podršku države, a reprezentativci su na drugoj strani i zvanično podržali predsednika Aleksandra Vučića, u njegovoj novoj kandidaturi za predsednika Srbije.

FOTO: BSS

Celokupna reprezentacija, muška i ženska potpisali su i zvanično podršku Vučiču. Mirončikov, Ametović, Memić, Nina Radovanović, Jelena Zekić i ostali seniorski reprezentativci tako su na jasan način pokazali za koga su, istakavši da nemaju šta da kriju.

– Ovo je došlo spontano, pre nekog vremena okupili smo se na pripremama i rekao sam im, devojke, momci ajmo da damo podršku Vučiću. Čovek je za ovih nekoliko godina sa svojim timom toliko toga dobrog uradio za srpski narod i našu državu. On ima petlju. I sa oduševljenjem su svi prihvatili. Obavestili smo o tome Nenada Borovčanina i organizovali potpise. Zaista jedva čekamo nedelju i izbore. Dolaze još bolji dani za srpski sport i srpski svet – istakao je bronzani sa SP Vladimir Mirončikov

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter