0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

VAŽAN POTPIS U HUMSKOJ: Partizan spremio ugovor za pouzdanog defanzivca

Objavljeno: 30.03.22 u 15:57

Uskoro bi moglo da dođe do kompletiranja posla.

Nakon što je prošle nedelje Partizan produžio ugovor sa Nemanjom Stevanovićem, pojavila se priča da će se slično desiti sa Bibrasom Nathom, a poslednji u nizu onih pred koje će biti stavljen novi ugovor je Slobodan Urošević. Kako saznaje portal ‘Telegraf‘, ovog defanzivca stručni štab i sportski sektor žele da zadrže po svaku cenu.

Razlog za nešto tako je jasan, Urošević je, čak i kada su mu konkurenti na poziciji levog beka – Ivan Obradović i Rajko Brežančić – bili zdravi, bio dominantan i standardan u prvoj postavi i jedan je od onih igrača koji uživaju veliko poverenje aktuelnog trenera Aleksandra Stanojevića. Jasno je da je i to bilo presudno kada su čelnici rešili da pripreme novi ugovor za njega.

Slobodan Urosevic Partizan – Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nakon svega, logičan sled je bio da nakon tri godine u klubu i partije koje su očigledno zadovoljile sve u Humskoj, pred Uroševića bude stavljen novi ugovor. Pomenuti izvor navodi i da su planovi fudbalera nešto drugačiji, jer u ovom momentu i naginje ka inostranstvu.

– U Partizanu sam pune tri godine i negde postoji želja da se u dogledno vreme ponovo okušam u inostranstvu. Bio sam kratko u Belgiji, ali nije to bilo to, ništa mi se nije poklopilo. Imam 27 godina i voleo bih da pokušam još jednom da se dokažem i van granica Srbije. Ipak, prioritete sam postavio na neki logičan način. Želja mi je da osvojim titulu sa klubom, pa i ako već idem da odem srećan i ponosan na saigrače i sebe lično, kao šampion, da zaokružim najlepši period u karijeri na najbolji mogući način, rekao je tada Slobodan Urošević, nagoveštavajući mogući epilog.

Podsetimo, Urošević je stigao u Partizan iz Napretka 2018. godine za 400 hiljada evra, a prethodno je nastupao za Leven i Rad, kao i mlađe kategorije kluba sa Banjice i BASK. Ove sezone je odigrao 38 utakmica i postigao četiri gola uz jednu asistenciju, dok ima i dva nastupa u A reprezentaciji Srbije, za koju je debitovao 2016. godine.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter