0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

NEZAMPĆENE SCENE U NIGERIJI: Navijači nisu mogli da se pomire sa ispadanjem iz baraža, pa napravili haos na stadionu – čak im ni policija nije mogla ništa! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.22 u 10:21

Potpuni haos, navijači demolirali stadion.

U revanš utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, fudbaleri Nigerije remizirali su sa Ganom – 1:1, a s ozbirom da je u prvom meču rezultat bio 0:0, plasman na Mundijal ostvarila je ekipa Blek Starsa.

Ipsadanje iz baraža za Svetsko prvenstvo koje će se održati u Kataru nije se dopalo navijačima Nigerije, koji su posle meča najpre demolirali stadion u Abudži, a potom uleteli na teren i nastavili da ruše sve pred sobom.

Na teren je utrčala velika masa ljudi, pa policija nije uspela da spreči katastrofu, navijači su uradili ono što su zamislili da bi se situacija tek posle nekoliko minuta primirila.


Za očekivati je da će fudbalska federacija Afrike žestoko kazniti Nigeriju, jai u da će policija uhapsiti one koji su najodgovorniji za ovaj skandal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter