0
Domaći fudbal

Aleksandar Mitrovic (L) scores the goal International Football Friendly Match-Hungary v Serbia Budapest, 24.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NEKADAŠNJI FUDBALER CRVENE ZVEZDE SASLUŠAN U POLICIJI ZBOG MITROVIĆEVOG TRANSFERA: Belgijska policija već ima dokaze protiv nekadašnjeg predsednika!

Objavljeno: 30.03.22 u 16:24

Novi skandal?!

Kada je srpski internacionalac Aleksandar Mitrović 2015. godine prešao iz Anderlehta u Njukasl, belgijski klub je na ime obeštećenja dobio 18 miliona evra. Tadašnji predsednik belgijskog velikana Herman van Holsbek povezan je sa nekolicinom malverzacija, a jedna od tih vezuje se upravo za ovaj transfer.

Bitnu ulogu u celokupnom transferu imao je Mitrovićev nekadašnji agent – Nenad Jestrović. On je ubrzo saslušan u Beogradu, a evo šta je rekao za belgijske medije:

Nenad Jestrovic Sport, Fudbal Football Partizan Belgrade, Serbia 13.8.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
© 2014 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com

‘Pozvala me je srpska policija. Odgovorio sam na sva njihova pitanja, jer nemam šta da krijem. Da, ja sam bio čovek koji je Mitrovića prebacio iz Partizana u Anderleht i za to sam dobio proviziju. Van Holsbek je, međutim, dao autorizaciju i Kristofu Henrotaju, koji je potom takođe dobio svoj deo provizije.

Kada je Mitrović dve godine kasnije otišao u Njukasl, više nisam bio uključen u posao. To su sve preuzeli menadžeri Kristof Henrotaj i Ranko Stojić. Da, njihova provizija za taj posao je bila ogromna. Da li je i Van Holsbek nešto dobio, ne znam.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter