0
Košarka

FOTO: nba.com

JANIS JASAN: ‘Svi timovi su dobri, ništa nam ne garantuje uspeh!’

Objavljeno: 30.03.22 u 17:24

Cilj je odbrana titule!

Aktuelni prvaci NBA lige – Milkovi Baksi ove sezone imaće još teži posao, jer postoji ono nepisano pravilo da je trofej uvek lakše osvojiti, nego odbraniti. Svestan je svega toga i najbolji igrač Baksa – Janis Adetokumbo.

‘Ovo je moja četvrta sezona sa trenerom Badom, bili smo prvi poslednje dve od tri godine. Jedne godine smo propustili šansu, druge eliminisani u narednoj fazi. One godine kada smo ligaški deo završili kao treći, stigli smo do kraja. Ne verujem u to da je bitno gde ćemo biti na kraju regularnog dela jer morate da se nađete i u dobrom momentumu, da mentalno budete stabilni, da znate kako dalje da se takmičite, ako želite da budete dobri i u plej-ofu.’ – rekao je Janis i odmah potom dodao:

‘Ako završite kao prvi i igrate protiv osmog, to vam ne olakšava posao. Svi timovi su dobri, ništa nam ne garantuje uspeh u budućnosti. Biti lider na tabeli za mene lično nije bitno.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter