0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HALILHODŽIĆ ODVEO MAROKO NA SP I UŠAO U ISTORIJU: Prva čestitka stigla sa vrha, kralj odmah zvao selektora! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.22 u 23:54

Veliki uspeh za ekipu iskusnog stručnjaka!

Iskusni fudbalski trener i nekadašnji jugoslovenski fudbaler, Vahid Halilhodžić ispisao je istoriju svetskog fudbala. Vahid je uspeo da na Svetsko prvenstvo odvede četvrtu reprezentaciju! Halilhodžić je uspeh ovoga puta ostvario sa selekcijom Maroka.

Kazablanka je bila mesto odigravanja duela između Maroka i Demokratske Republike Konga. Domaćin je slavio sa ubedljivih 4:1.

Usledilo je veliko slavlje, kako na tribinama, tako i na terenu. U jednom momentu mu je uručen mobilni telefon. Selektor se odmah uozbiljio, jer je poziv stigao ni manje, ni više, nego od kralja Maroka. Mohamed VI i popularni Vaho razgovarali su na francuskom jeziku. Selektor je rukama pokazao svojih igračima da se utišaju. Mohamed je marokanski kralj od 1999. godine. Njegovo bogatsvo se procenuje na 8.000.000.000 dolara.

-Vaše veličanstvo, ovaj uspeh je zasluga cele marokanske nacije – delić je onoga što je Vahid Halilhodžić poručio kralju Maroka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter