0
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Radnik Surdulica Beograd, 17.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ MOŽE DA BUDE ZADOVOLJAN: Trener crno-belih dobija dva pojačanja u borbi za šampionsku titulu – ovo će obradovati sve navijače!

Objavljeno: 30.03.22 u 13:50

Lepe vesti za crno-bele.

Pred nama je nikad uzbudljivija završnica u Superligi Srbije, a strateg Partizana Aleksandar Stanojević dobio je fenomenalne vesti.

U sam finiš domaćeg prvenstva, klub iz Humske ulice će ući sa nešto kompletnijim sastavom pošto su se treninzima priključili desni bek Ivan Obradović i vezista Ljubomir Fejsa.

Obradović je imao nezgodnu povredu leđa, dok Fejsa od povratka u crno-beli tabor još uvek nije upisao prve minute. Takođe, timu se priključio i mladi Nikola Lakčević.

Stručni štab Partizana daje sve od sebe da levog beka i vezistu što pre vrati u takmičarski ritam, a očekivano je da će Stanojeviću biti od velikog značaja što će njih dvojicu imati na raspolaganju od starta plej-ofa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter