0
Evropske lige

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich Robert Lewandowski scores 4 fourth goals take the ball with him after the match Beograd, 26.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŽESTOKA PROZIVKA: Bivši engleski rerpezentativac osuo paljbu po Levandovskom i Bundesligi – ‘On igra u Miki Maus ligi!’

Objavljeno: 29.03.22 u 14:10

Ovo mu neće zaboraviti.

Robert Levenadovski godinama unazad predstavlja jednog od najboljih napadača sveta, i konstantno se nalazi u vrhu evropskog i svetskog fudbala po broju postignutih golova.

Malo ko njega ne poštuje zbog stvari koje je učinio, ali ipak, ima i takvih. Ne mnogo, ali ih ima. Jedan od njih je Gabi Agbonlahor, bivši fudbaler AstonVile, koji je istakao da sjajni Poljak igra u Miki Maus ligi.

– Levandovski je izvanredan strelac, ali igra u Miki Maus ligi. Uporedite Bundesligu sa Premijer ligom. Koliko je golova Hari Kejn postigao u Engleskoj? A, ako stavimo Harija u napad Bajerna, koliko će onda postići?, za jedan engleski portal je izjavio nekada brzonogi napadač i tako potcenio jednu od liga „petice“.


Poljski napadač se trenutno nalazi na prvom mestu liste strelaca nemačakog šampionata sa 31 postignutim golom, na 27 odigranih mečeva. Na drugom mestu je Patrik Šik sa 20, dok treće mesto zauzima Erling Haland koji se u strelce upisao 16 puta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter