0
Fudbal

Aleksandar Dragovic Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Ludogorets Razgrad Beograd, 25.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VELIKI JUBILEJ: Defanzivac Crvene zvezde igra stoti meč u dresu Austrije!

Objavljeno: 29.03.22 u 20:15

Popularni Drago je stub odbrane reprezentacije!

U terminu od 20 časova i 45 minuta na programu je prijateljski susret između selekcija Austrije i Škotske. Štoper Crvene zvezde, Aleksandar Dragović, večeras proslavlja veliki jubilej. Iskusni defanzivac igra svoj stoti meč u dresu nacionalnog tima.

Prvi zvaničan nastup za reprezentaciju Austrije Dragović je zabeležio 6. juna 2009. godine, na utakmici protiv Srbije. Aleksandru će nedostajati još samo tri meča da izjednači rekord Andreasa Hercoga. 

-Uvek sam govorio da je svaka utakmica za mene nešto posebno. Zasigurno bih želeo da imamo pun stadion i da budemo na Svetskom prvenstvu, ali nažalost to nije slučaj. Meni je ekipa uvek prioritet. Stoti nastup jeste lep broj, ali ne i vrhunac svega. Za mene su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo bile važnije – kazao je Dragović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter