0
Košarka

FOTO: Twitter/@okcthunder

SRPSKO VEČE IZ SNOVA ZAUKRUŽIO POKUŠEVSKI: Srpski košarkaš na korak od tripl-dabla u pobedi Oklahome!

Objavljeno: 29.03.22 u 09:36

Srbi pretplaćeni da pune sve kolone!

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera je na gostovanju u Oregonu savladala Portland Trejl Blejzerse rezultatom 131:134. Meč je obilovao preokretima, u jednom momentu u trećoj deonici domaći su imali i dvocifrenu razliku, ali Oklahoma se nije dala, uspela je da se potpuno vrati u meč i slavila nakon drame u produžetku na zapadnoj obali.

Kod pobednika najefikasniji bio je Ajzea Robi sa 30 poena i osam skokova, pratio ga je Eron Vigins sa 28, odnosno pet skokova, šest asistencija, a Teo Mejlidon je dodao 23 poena i 10 asistencija. Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski imao je sjajnu partiju, ubacio je 11 poena i pored nešto slabijeg šuta, uhvatio osam skokova i upisao čak 11 asistencija, i tako bio izuzetno blizu tripl-dabl učinka.

U sastavu domaćih najviše se istakao Ben Meklmor sa 28 poena, svega poen manje ali i 14 skokova upisao je Dru Jubanks, a Brendon Vilijams se meč završio sa 25 poena i 12 asistencija.

Oklahoma je i pored ove pobede pretposlednja, daleko iza Sakramenta, i verovatno će na toj poziciji završiti sezonu, dok je Portland upravo mesto ispred Kraljeva, ali daleko od plej-in pozicija, sa četiri pobede manje od Lejkersa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter