0
Fudbal

FOTO: Twitter/@England

SELEKTOR BRANI DEFANZIVCA KOJI JE NA UDARU MEDIJA: Doveo nas je do polufinala Svetskog prvenstva i do finala šampionata Evrope!

Objavljeno: 29.03.22 u 15:48

Garet Sautgejt veruje u štopera!

Garet Sautgejt, dugogodišnji selektor reprezentacije Engleske, stao je u zaštitu svog defanzivca usled učestalih kritika medija na račun Harija Megvajera. On je istakao da krivica za loše rezultate Junajteda nije samo u kapitenu, kao i da je on zaslužan za velike uspehe te selekcije u nekoliko poslednjih godina.

„On nas je odveo do polufinala Svetskog prvenstva i finala šampionata Evrope. Nema sumnje da je sposoban da igra na najvišem nivou“, rekao je Sautgejt.

„Nama je doneo mnogo koristi. Istina je da je njegov klub u teškoj situaciji, ali mnogo je razloga za to. To ne znači da igrači ne mogu da pronađu svoj put nazad. Izbor tima takođe zavisi i od konkurencije za mesta. To je komplikovana odluka“.

Hari se vraća u sastav reprezentacije za duel koji Englesku očekuje sa Obalom Slonovače večeras od 20:45, a prošli meč su Albioni savldali Švajcarsku rezultatom 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter