1
Fudbal

DRAGAN STOJKOVIC PIKSI trener i STEFAN MITROVIC fudbaler Srbije na press konferenciji u SC FSS Stara Pazova, 10.11.2021. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Srbija

PIKSI: ‘Ovaj poraz ništa ne znači! Nemam ništa protiv da im se revanširamo u grupi na SP’

Objavljeno: 29.03.22 u 21:18

Ubedljiv poraz Orlova u Kopenhagenu!

Nakon trijumfa nad Mađarskom, fudbalska selekcija Srbije je u drugom prijateljskom meču izgubila od reprezentacije Danske sa ubedljivih 3:0

U razgovoru za Sport Klub, utiske nakon utakmice izneo je selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi.

-Vi znate moje mišljenje o prijateljskim utakmicama. Jeste visok poraz, ali posle 3:0 njima je bilo lako da igraju. Imali smo period dobre igre, čak i neke dobre šanse, ali večeras prosto nije išlo… Bilo bi sve drugačije da smo dali gol. Ovaj poraz ništa ne znači, niti nas boli. Ovaj je možda došao u pravom trenutku. Predstoji Liga nacija, bićemo spremni da u rezultatskom smislu budemo bolji. Sada me nije zanimao rezultat, kao što me nije zanimao u Budimpešti. Ovo što ću sada reći nije alibi, međutim bilo je mnogo prinudnih izmena. Od Luke Jovića, preko Pavlovića, Veljkovića, čak je i Saša Lukić tražio izmenu. Nismo u fizičkom smislu na 100 posto. Ali do prvog gola smo u potpunosti kontrolisali utakmicu, nametnuli smo naš stil. Onda su usledile greške, ekipa Danske sa dobrim igračima to kažnjava – istakao je Stojković, kojeg odmah nakon povratka u Beograd očekuje put u Dohu na žreb za SP:

-Nemam ništa protiv da Danska bude u grupi. Da im se revanširamo kada bude važno. Nemam želje, putujemo za Dohu, i biće to poseban događaj za sve koji su u fudbalu. Naši ciljevi se znaju – zaključio je Piksi u razgovoru za Sport Klub.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter