0
Košarka

FOTO: Screenshot/ESPN

OPASAN SUKOB SE DESIO U ŠARLOTU: Masovni klinč na parketu, Jokić ugasio centra koji je vređao Dončića!

Objavljeno: 29.03.22 u 11:47

Neprijatne scene iz Severne Karoline!

 

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su u Karolini Šarlot Hornetse rezultatom 109:113, a naravno, najbolji u redovima Nagetsa bio je standardno Nikola Jokić sa 26 poena, 19 skokova i 11 asistencija, uz šut iz igre preko 50 procenata.

Ipak, Džoker nije dominirao samo u košarkaškim stvarima. Prilikom Ostina Riversa njega je ispratio Montrez Herel i udario mu blokadu, a saigrači sina trofejnog trenera su mislili da je centar ušao grublje nego što bi trebalo. Najpre se Gordon umešao i odgurnuo je Herela, da bi kasnije usledilo opšte guranje, a ispred samog centra, da mu objasni neke stavri, stao je Nikola Jokić.

Sve se završilo tako što je nakon haosa Herel isključen, a Džoker šutirao slobodna bacanja. Da podsetimo, Amerikanac nije prvi put u žiži javnosti, pre gotovo dve godine je dospeo u nju nakon navodno rasističkih komentara kada je Luku Dončića nazvao u pogrdnom i omalovažavajućem smislu „beli dečko“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter