0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

NOVA POBEDA DENVERA, DŽOKER EKSPRESNO DO TRIPL-DABLA: Jokić igrao peške u prvom poluvremenu, potom dodao gas i dobio Šarlot! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.22 u 08:11

Nova sjajna partija!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su u Karolini Šarlot Hornetse rezultatom 109:113 i tako ostali u trci za četvrtu poziciju. Manje-više ceo tok utakmice je prošao u egalu, tim iz Kolorada je nešto bolje otvorio drugo poluvreme kada su i napravili najvećih 13 poena prednosti, ali do samog kraja se nije znao pobednik.

Naravno, najbolji u redovima Nagetsa bio je standardno Nikola Jokić sa 26 poena, 19 skokova i 11 asistencija, uz šut iz igre preko 50%, a sa distance nije ni pokušavao. Najviše mu je pomogao Eron Gordon koji je meč završio sa 21 poenaom i sedam skokova, Vil Barton je dodao 18, dok su Džef Grin i Monte Moris duel završili sa po 14 poena, a plej je imao i devet asistencija.

Kod Stršljenova najefikasniji je bio Majls Bridžis sa 27 poena i 11 skokova, LaMelo Bol je ubacio 22 poena imao šest skokova i 11 dodavanja, Ajzea Tomas, Keli Ubre i Teri Rozir su imali 12, dok je Pi Džej Vašington poslednji dvocifreni sa 10.

Denver je tako i dalje šesti sa realnim ambicijama da preskoči Jutu i Dalas u trci za četvrto mesto i domaći teren protiv jedne od te dve ekipie, dok je Šarlot u borbi sa Bruklinom i Atlantom za osmu poziciju i nešto bolji start u plej-inu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter