0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

NE ŽELE DA SE ZAUSTAVE NA KORAK OD SNA: Selektor Severne Makedonije se ne plaši Portugalaca – ‘Nismo došli turistički, već da pobedimo!’

Objavljeno: 29.03.22 u 15:30

Fudbalska reprezentacija Severne Makedonije napravila je ogromnu senzaciju u polufinalnom meču baraža za Svetsko prvenstvo, kada je pobedila favorizovanu selekciju Italije.

Do plasmana na Mundijal ostao je još jedan korak, ali mnogo težak. Pred izabranicima Blagoja Milevskog sada se nalazi reprezentacija Portugala, ali Makedonci ne odustaju od svog sna, i svim silama će pokušati da prirede novo iznenađenje.

To je potvrdio i selektor fudbalske reprezentacije Severne Makedonije Blagoja Milevski koji ističe da njegov tim nije došao turistički, već sa drugom namerom, a to je pobeda.

– O portugalskom timu je uzaludno trošiti reči, imaju odlične igrače, ne bih nikoga posebno izdvajao, jer ću morati mnogo da pričam. Nismo došli kao turisti, došli smo da uživamo u utakmici i pobedimo – kazao je Milevski na konferenciji za novinare.

Svestan je i on toga da Makedonce niko nije očekivao u finalu baraža.

– Makedonija uživa u tome, igrači imaju poruku od mene, da uživaju u trenutku i utakmici sa Portugalom. Svi su spremni, za startnih jedanaest nemamo problem, znamo ko su – ističe selektor Severne Makedonije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter