0
Košarka

Milan Dozet (L) and Darko Milicic former NBA player Crvena Zvezda v Armani Milan-Euroleague 2021/22 Beograd, 01.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

KRV NIJE VODA: Sin Darka Miličića pokorio Zagreb, Zvezda šampion turnira!

Objavljeno: 29.03.22 u 10:47

Bivši centar ima razloga za ponos!

Selekcija Crvene zvezde do 13 godina nastupala je u internacionalnom Kupu u Zagrebu, koji je organizovala Cedevita Junior, a crveno-beli su dominantno uzeli trofej. U sastavu beogradskog velikana našao se i sin nekadašnjeg drugog pika na draftu, Darka Miličića.

FOTO: KK Crvena zvezda

Crveno-beli su u grupi A –najpre pobedili Ratgeber Akademiju, potom Split, a na kraju i domaćina turnira Cedevitu Junior. Bez poraza i sa koš razlikom +58 Crvena zvezda lako plasirala se plasirala u finale gde se sastala sa Zadrom. Zvezda je tu imala nešto veći izazov, ali nakon neizvesne završnice uspela je da slavi rezultatom 83:77.

FOTO: KK Crvena zvezda

Najkorisniji igrač  turnira bio je Nikola Ivančević, koji je prosečno beležio 28,5 poena po utakmici, a u idealnoj petorci našao se takođe Lazar Miličić, sin bivšeg reprezentativnog centra Darka Miličića. Lazar je odigrao sjajno u finalu, ubacio je 20 poena, a od njega je efikasniji bio samo pomenuti Ivančević koji je meč završio sa 25 postignutih poena.

FOTO: KK Crvena zvezda

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter