0
Fudbal

FOTO: FSS

DANCI NE PLANIRAJU DA SE ZAUSTAVE: ‘Orlovi’ ne znaju šta ih je snašlo, emotivan trenutak za Eriksena – majstorijom je pokazao klasu! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.22 u 19:25

Srbija gubi sa 3:0.

Trenutno se u Kopenhagenu igra prijateljska utakmica između Danske i Srbije, a domaća selekcija nakon nepunih 60. minuta igre ima veliku prednost.

Krenuli su ‘orlovi’ lepo u ovaj meč, stvarali su neke šanse, ali hladan tuš za izabranike Dragana Stojkovića desio se u 15. minutu kada je Melo doveo svoj tim u vođstvo.

Do kraja prvog poluvremena rezultat se nije menjao, ali zato u drugom je stvar potpuno drugačija. U 53. minutu Danci su uspeli da dupliraju prednost, Kostić je zakomplikovao sam sebi situaciju na levoj strani, izgubio loptu, Hejberg je to iskoristio, sjajno pronašao Lindstroma koji nije imao većih problema u ovoj situaciji, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Samo četiri minuta kasnije, i strelce se upisao i Kristijan Eriksen, koji je svojom majstorijom oduševio navijače na ‘Parkenu’. Ovo je izutetno emotivan trenutak za iskusnog fudbalera, pošto je baš na ovom stadionu pre nešto manje od godinu dana doživeo srčani udar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter