0
Domaći fudbal

Marko Rakonjac Superliga Srbije Cukaricki - Proleter 22.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ČUKA JE FABRIKA TALENATA IZ SUPERLIGE: Klub iz Serija A želi napadača, Čuka već odbijala ponude! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.22 u 12:47

Nakon Jovanovića, sada i Rakonjac!

Čukarički je u poslednjih nekoliko sezona pravi mali raj ukoliko ste mladi napadač i želite da razvijete svoju karijeru u pravom smeru. Tako da nakon Slobodana Tedića, Veljka Birmančevića, Đorđa Jovanovića, na red za transfer došao i Marko Rakonajc.

Kako piše Sportski žurnal, za mladog crnogorskog napadača je zainteresovan italijanski Udineze, koji nije jedina ponuda koju na stolu imaju Brđani za Rakonjca. Nedavno se pominjalo da je klub sa Banovog brda odbio ponudu iz Južne Koreje, a povodom toga je i za sajt govorio direktor Vladimir Matijašević.

– Imamo već zvaničnu ponudu za Rakonjca, ali ga neću pustiti danas, videćemo ovih dana. Odolevaću još dan ili dva. Što se mene tiče, može da ostane do juna, klub ne žuri, ali tu se pita i igrač. Imali smo skoro gotov ugovor sa Dinamom iz Kijeva, nažalost desilo se to što se desilo u Ukrajini. Upravo je protiv Dinama Rakonjac odigrao fantastično, gledali su ga iz evropsko velikana, ali… – rekao je Matijašević.

Rakonjac je postigao pet golova ovog proleća, a nedavno je tresao mrežu za mladu selekciju Crne Gore, što mu je omogućilo poziv i za A selekciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter