0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Luka Jovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BRAVO ZA OVOG MOMKA: Piksi dao ‘zeleno svetlo’ Joviću da ode u Madrid – on je to odbio, kako ne bi ostavio saigrače na cedilu!

Objavljeno: 29.03.22 u 16:24

Lep gest Luke Jovića.

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 18 časova igra prijateljsku utakmicu protiv Danske, a selektor ‘orlova’ Dragan Stojković Piksi moći će da računa na Luku Jovića, iako je 24-godišnji fudbaler juče po treći put postao otac.

Kako saznaje ‘Telegraf’, napadač madridskog Reala dobio je dozvolu od Piksija da napusti kamp reprezentacije Srbije, i ode u prestonicu Španije kod svoje lepše polovine, ali je mladi fudbaler to odbio i odlučio da ostane sa svojim saborcima iz nacionalnog tima.

Na večerašnjem meču, Piksi će od napadača moći samo da računa na Aleksandra Mitrovića i Luku Jovića, pošto je Dušan Vlahović zbog povrede morao da propusti prijateljske mečeve.

Podsetimo, Luka Jović i Sofija Milošević juče su dobili drugog sina, kome su dali ime Teodor. Srpski napadač je tako dobio trećeg sina, pošto iz veze sa Anđelom Manitašević ima sina Davida.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter