0
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic President KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘ŠIRENJE POZITIVNIH VREDNOSTI U REGIONU’: Oglasio se Ostoja Mijailović, oduševljen je kako su ljudi iz Cedevite ugostili Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 29.03.22 u 16:53

Ostoja se zahvalio na gostoprimstvu.

U 24. kolu ABA lige, Partizan je tokom većeg dela meča protiv Cedevita Olimpije imao rezultatsku prednost, ali je nakon preokreta, pobedu u triler završnici ipak odneo domaći tim, rezultatom 81:79.

Utakmica u hali Tivoli je imala lepu predigru u režiji obe ekipe koje su u čast svojih legendarnih generacija na parket izašle u retro dresovima iz sedamdesetih godina dvadesetog veka.

Nekoliko dana posle utakmice, oglasio se predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, koji se zahvalio ekipi iz Ljubljane na sjajnoj dobrodošlici i gostoprimstvu.

– Poštovani sportski prijatelji, drago nam je da su posle utakmica sa Budućnosti, KK Partizan NIS i njegovi navijači, doprineli još jednom košarkaškom ugođaju i širenju pozitivnih vrednosti u regionu.

Hvala na gostoprimstvu ekipi i menadzmentu, ali i našim vernim navijačima iz Slovenije, Republike Srpske, Austrije i Srbije, koji su mogli da kupe ulaznice i zajedno sa Ljubljančanima budu deo košarkaškog spektakla u Tivoliju – napisao je prvi čovek Partizana na svom Instagram profilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter