0
Fudbal

Ronaldo looks dejected Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

ŽELI PONOVO DA IGRA NA SP: Ronaldo respektuje Makedonce, ali je siguran da će Portugal obezbediti plasman na Mundijal!

Objavljeno: 28.03.22 u 16:20

Reprezentativac Portugala puca od samopouzdanja.

U polufinalnoj utakmici baraža za Svetsko prvenstvo, fudbaleri Severne Makedonije režirali su pravo čudo, pošto su pobedili Italiju, a u duelu koji mnogo toga odlučuje snage će odmeriti protiv selekcije Portugala.

Pred ovaj meč, napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo rekao je da su Makedonci apsolutno zaslužili plasman u finale.

– Imamo mnogo samopouzdanja, želeli smo da igramo ovo finale. Za nas je to utakmica života. Cenimo bezuslovnu podršku u prethodnoj utakmici. Voleo bih da se i sutra himna peva bez muzike. Ako budu kao u četvrtak, siguran sam da ćemo pobediti – rekao je reprezentativac Portugala i potom dodao:

Pritisak je uvek tu. Zaista smo želeli da igramo ovu utakmicu. Biće veoma teško. Ako je Makedonija ovde, to je zato što to zaslužuje. Makedonci su veoma ogranizovani, ali ako smo na svom najboljem nivou možemo da pobedimo bilo koji tim na svetu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter