0
Domaći fudbal

stadion FK Cukaricki (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com)

TAKO TO RADE BRĐANI: Čuka ne brine za budućnost – novi potpis na Banovom brdu!

Objavljeno: 28.03.22 u 12:20

Čukarički je nastavio sa praksom potpisivanja ugovora sa najtalentovanijim momcima iz Omladinske škole.

Profesionalni ugovor sa klubom sa Banovog brda potpisao je krilni napadač rođen 3. avgusta 2004. godine. Lazar Vrekić je standardni član omladinskog tima Čukaričkog, u kojem ove sezone nastupa sa velikim uspehom, a dobre partije preporučile su ga za potpisivanje ugovora.

Ovaj momak je minulog vikenda igrao i za prvi tim Brđana u remiju protiv lidera šampionata Crne Gore, ekipe Sutjeske (1:1).

FOTO: FK Čukarički

Vrekić je jedan u nizu talentovanih momaka koji je iskoristio šansu u našem omladinskom timu. Potpisom ugovora želeli smo da mu damo dodatni motiv da nastavi da se razvija u pravom smeru, uz želju da u godinama koje dolaze postane standardni član prvog tima – kazao je koordinator Omladinske škole ČukaričkogMilovanSikimić za klupski sajt i potom dodao:

– To se uklapa u strategiju Čukaričkog, koji će nastaviti sa promocijom mladih igrača, uz želju da momci iz našeg podmlatka i dalje budu nosioci igre prvog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter