0
Domaći fudbal

Milos Jojic Mladost - Partizan, Super liga Srbije, Superliga, 3.3.2022. foto: Miroslav Todorovic

ŠTA ĆE REĆI NAVIJAČI?: ‘Parni valjak’ je Jojiću već ponudio novi ugovor, ali plata će mu biti znatno manja!

Objavljeno: 28.03.22 u 12:53

Sada je on na potezu.

Prošle nedelje, ugovor sa Partizanom je produžio golman Nemanja Stevanović, a on je samo jedan od 13 igrača kojima važeći ugovor ističe narednog leta.

Ipak, sjajni čuvar mreže nije jedini koji je produžio saradnju sa klubom iz Humske ulice, već bi to isto mogao da učini i vezista Miloš Jojić, saznaje ‘Telegraf’. Crno-beli su već krenuli u pregovore sa popularnim ‘Zekom’ i čak su mu ponudli novi ugovor, smatrajući da je svojim igrama to zaslužio.

Ukoliko se dve strane dogovore oko produžetka saradnje, u ugovoru će se desiti i određene finansijske promene, pa bi Jojić sada imao primanja koja su za 20 odsto manja u odnosu na prethodne dve godine ugovora, jer je poznato da je Partizan smanjio budžet za plate igračima.

Lazar Markovic Milos Jojic Partizan-Feyenoord, Fajenord, Fejenord, UEFA Liga Konferencija, Conference League, Beograd, Srbija 10.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Čelnici ‘parnog valjka’ ponuduli su te uslove Jojiću, a sada je on na potezu, pa se čeka odluka 30-godišnjeg fudbalera. Iskusni fudbaler je tokom minulih devet meseci tekuće sezone upisao 43 nastuša za Partizan, postigao sedam golova a 13 ‘namestio’.

Podsetimo, na utakmici osmine finala Lige konferencija protiv Fejenorda, najžešće zvižduke prilikom izlaska iz igre dobio je Miloš Jojić koji je čitav meč bio na meti uvreda i kritika većeg dela stadiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter