1
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic ABA Liga, Crvena Zvezda - Mega 1.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ NAKON SIGURNE POBEDE: ‘Žestok ritam, problemi su tu!’

Objavljeno: 28.03.22 u 21:49

Rutinska pobeda Zvezde!

Košarkaši Crvene zvezde na svom terenu su dosta ubedljivo savladali ekipu Krke. Nakon duela zadovoljan pobedom bio je šef stručnog štaba beogradskih ‘crveno-belih’ Dejan Radonjić:

‘Opravdali smo ulogu favorita i uspeli smo da kontrolišemo utakmicu, što je bilo najvažnije. Žestok ritam, problemi su tu, trudićemo se da budemo najbolji mogući do kraja. Dobra je stvar što imamo još četiri meča u ABA ligi. Trebaju nam još dve pobede da osiguramo prvo mesto, ali idemo dan po dan, tako moramo.’ – rekao je Radonjić i odmah potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Treba opet ponoviti ovo su ogromne potrošnje uz taj raspored koji mi imamo. Posebno sad kad se nagomilava što zbog korone, gde imamo mečeve koje moramo da nadoknadimo. Da ne pričam o trenutku kada smo bez Branka Lazića, Ostina Holinsa i Majka Cirbesa, tako da trudimo se da prevaziđemo sve na najbezbolniji način. Dobar smo balans napravili što se tiče Evrolige i ABA lige, uspeli smo da izdržimo to sve tokom sezone, trebaju nam još dve pobede, pa ćemo pričati o plej-ofu!’

FOTO: STARSPORT

Bez Holinsa i na naredna dva susreta!

‘Došlo je i nekim našim igrama do toga da imamo utakmice gde možemo da pričamo i o plasmanu dalje (Evroliga). Ne bih ulazio u sferu odlučujućih i sličnih analiza. Igramo protiv dobrog protivnika, i posle protiv još dva protivnika. Moramo da prevaziđemo i da igramo iznad naših mogućnosti.’

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter