0
Evropske lige

Sergej Milinkovic Savic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening Stara Pazova, 30.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PREDSEDNIK LACIJA ODREDIO CENU ZA SERGEJA: Dva velikana stala u red da Srbina dovedu na leto

Objavljeno: 28.03.22 u 10:55

Sergej Milinković Savić mogao bi uskoro da napusti Rim.

Srpski vezista dugo je već na radaru najvećih evropskih klubova, a sada postoje indicije da je u ovom momentu nikad bliži odlasku iz kluba. I pored interesovanja pre svih Pari Sen Žermena i Mančester junajteda, on je ostao veran nebesko-plavima, za koje je ove sezone upisao 39 nastupa uz osam golova i deset asistencija.

Kako navode mediji na Apeninima, prvi čovek Lacija Klaudio Lotito je odredio cenu ispod koje neće pristati da pusti Srbina u narednom prelaznom roku. Ranije se govorilo o 120 miliona evra, ali je sada navodno suma od 80.000.000 evropskih novčanica nešto što bi zadovoljilo apetite svih u Rimu.

Što se tiče zainteresovanih strana, tu su i dalje PSŽ i Mančester junajted, ali i klubovi iz Serije A Juventus i Inter. Sergejeva procenjena vrednost prema specijalizovanom sajtu za transfere ‘Transfermarktu’ iznosi 70 miliona evra, a aktuelni ugovor mu sa nebesko-plavima ističe tek u junu 2024. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter