0
ATP

Novak Djokovic celebrates Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PEPE IMAZ: ‘Stavite se u Novakovu situaciju! Rastao je tamo gde su bombe padale!’

Objavljeno: 28.03.22 u 20:22

Španac je ponosan na prijateljstvo i saradnju sa Novakom.

Prijatelj i nekadašnji saradnik Novaka Đokovića, Pepe Imaz, govorio je o najboljem teniseru na planeti. Španski stručnjak je u prvi plan istakao mentalnu snagu koju Đoković poseduje.

Novak ima neverovatnu mentalnu snagu i to se vidi. Moramo da se stavimo u situaciju u kojoj je odrastao. Lako je pričati o tome, ali ako znate kakav je njegov život bio, da su bombe padale… Vau! Mnogo je napredovao kao ljudsko biće, tako je uspeo da izbalansira tu snagu koja možda nije bila u harmoniji – rekao je Španac, a zatim dodao koliko je srećan što je imao priliku da privatno dobro upozna Đokovića:

Novak je dobar momak, ali ja sam imao privilegiju da ga vidim privatno, kakav je kod kuće. Ako moram nešto da izdvojim to je onda koliko je dobar čovek. Ima veliko srce, sve posmatra, želi da radi, da napreduje. Želi da nastavi da igra, fizički se oseća dobro, brine o sebi – zaključio je Imaz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter