0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: O ovom golu bruji cela Srbija, fudbaler Resnika zatresao protivničku mrežu sa više od 80 metara! (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.22 u 14:52

Utakmice iz popularne ‘beton lige’ imaju neku posebnu čar, jer se upravo na tim terenima viđaju prava ‘čuda’ – komične situacije, smešni golovi, tuče, nesvakidašnji potezi…

Baš zbog takvih stvari, ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu često odlaze na stadione širom Srbije, kako bi videli neke od tih situacija.

U nedelju, snage su odmerili fudbaleri Crvenke i Resnika, u okviru Međuopštinske lige, a jedan gol je privukao posebnu pažnju. Autor nesvakidašnjeg pogotka je Miloš Janićijević, koji je zatresao protivničku mrežu sa više od 80 metara.

On je izveo jedan prekid sa svoje polovine, verovatno je loptom tražio nekog od svojih saigrača, ali je imala takmcu putanju da je završila u protivničkom golu, što je mnoge šokiralo.

Spektakularan gol pogledajte u priloženom video snimku:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter