0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Goalkeeper Mile Svilar of Serbia looks on after the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VIŠE NEMA NIKAKVE SUMNJE: Svilar prošao lekarske preglede, stiže kod Murinja!

Objavljeno: 27.03.22 u 18:55

Gotovo je!

Dogovor između Rome i Mileta Svilara je definitivno postignut. On će se u glavni grad Italije preseliti kao slobodan igrač, jer mu ugovor sa Benfikom ističe ovog leta, a on nema nameru da ga obnavlja, jer je trenutno daleko od prvog tima.

Mile je branio za ekipu Benfike B, ali su svi svesni da je taj nivo odavno prevazišao. Kako prenose strani mediji, za njegove usluge bila je zainteresovana u jednom periodu i Barselone, ali je Roma dosta konkretno istupila sa svojom ponudom.

Murinjo i Svilar se jako dobro znaju, jer je upravo protiv portugalskog stručnjaka srpski golman debitovao u Ligi šampiona! Tada je postao najmlađi golman u istoriji ovog takmičenja.

Ove informacije je potvrdio i dobro poznati novinar Fabricio Romano putem svog tviter profila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter