0
Ostali sportovi

FOTO: Mega Promotion System

SUROVA DOMINACIJA NAŠIH BORACA: Srpski ‘fajteri’ fenomenalni u Zaboku – Bosančić, Jurakić i Bojković osvojili FNC5!

Objavljeno: 27.03.22 u 12:57
Juče su u Zabočkoj dvorani na FNC5, tri srpska mma borca spektakularnim nastupima osvojili srca publike ali i gledalaca kraj malih ekrana. 

Matija Bosančić (21), MMA borac Unity Fight tima, zagrejao je dvoranu već na početku. U svom drugom profi meču u karijeri, Matija je izdominirao tehničkim nokautom u prvoj rundi i time poslao kući Italijana Rafaela Stropa.
Nešto kasnije, Denis Jurakić (26) iz Ahilej borilačke akademije iznenadio je svojim nastupom sve prisutne. Iako je publika očekivala dobar parter, sudeći po tome da je Denis pre nešto više od godinu dana sa džudoa prešao na MMA, ove večeri videli smo pravi bokserski meč. Nokautom u prvoj rundi, Jurakić je  pokazao novo lice, a za Italijana Simona Danu preostalo je samo jedno. Da se vrati u Italiju i vredno trenira, do nekog sledećeg puta.
Najmlađi iz ovog srpskog MMA sastava, miljenik publike širom regiona, ali i momak od koga se mnogo očekivalo u startu, ponovo je priredio publici pravi spektakl. Marko Bojkovic (20) iz Ahilej borilačke akademije, ovoga puta dominirao je u tri runde nad Gruzijcem Lukom Giorgadzeom. Jednoglasnom odlukom sudija, nije bilo dileme, da je  Marko odneo svoju treću pobedu, bez poraza i svoje ime upisao kao prvi poraz u karijeri Luke Giorgadzea.
FOTO: Instagram/screenshot
Bukvić i Janković zaustavljeni!
Mada nije uspeo da osvoji FNC5, Đorđe Bukvić (23) iz Unity Fight tima, u spektakularnom nastupu i možda najboljem nastupu večeri, sudeći po reakcijama publike, nije uspeo da se pridruži pobedničkoj ekipi.
Bukvić je u tri runde nanosio štetu Pleuratu Smajliju iz American Top Tima i imao gotovo punu kontrolu nad svojim protivnikom. Međutim, to nisu mislile i sudije, pa je pobeda dodeljena borcu iz American Top Tima.
Njegov kolega iz Fight Company tima, Aleksandar Janković (27) izgubio je meč od starijeg i iskusnijeg borca iz Hrvatske Ivice Truščeka i to tehničkim nokautom u trećoj rundi.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter