0
Evropske lige

PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA EDENA AZARA U MADRIDU: Tri godine na Bernabeu, ni jedan El Klasiko!

Objavljeno: 27.03.22 u 11:13

Belgijanac zaista ogroman promašaj!

Fudbaler Real Madrida, Eden Azar, mora na operaciju fibule, koja će ga odvojiti od terena do daljnjeg. Njegov Real Madrid je nedavno demoliran od strane Barselone na Santijago Bernabeu, primili su četiri gola, a na El Klasiku nisu mogli da ponovo računaju na Azara. Ovo je 16. povreda za krilnog napadača od kako je član tog kluba.

Belgijanac je stigao u Madrid leta 2019. nakon osvojene Lige Evrope sa Čelsijem došao je na Pirineje da „ostvari dečački san“, ali to se vremenom pretvorilo u košmar. Pogotovo podatak koji potvrđuje ultimativno razočarenje je to da za tri godine provedene u prestonici Španije nije odigrao ni minut na najvećoj utakmici te zemlje! Od njegovog dolaska je odigrano sedam El Klasika, Azar je pet propustio zbog povrede, dok je dva presedeo na klupi.

Takođe pojavljuju se informacije kako Perez po svaku cenu želi da Azar izbegne operaciju jer hože da Belgijanac bude na terenu kako bi imao šanse da ga proda ovog leta. Zaista neverovatan promašaj kada se uzme u ubzir da je plaćem oko 100 miliona evra, i godišnje mu samo na ime ugovora na račun leže između 20 i 25 miliona evropskih novčanica, pa nije ni čudo što Azar ne planira da se seli skoro iz Madrida, a najveći klub na svetu bi potencijalno mogao da ukupno potroši preko 200 miliona evra kada mu ugovor istekne 2024. samo na Belgijanca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter