3
AdmiralBet ABA Liga

Aleksa Avramovic and Jaka Blazic (L) Partizan v Cedevita Olimpija-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 11.12.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NOVI POTRES U ABA LIGI: Crno-beli uložili žalbu nakon poraza, pogledajte spornu situaciju (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.22 u 22:53

Partizan nezadovoljan suđenjem!

U okviru 24. kola ABA lige Cedevita Olimpija savladala je Partizan. Utakmica u Ljubljani završena je rezultatom 81:79. Domaćin je u neizvesnoj završnici do trijumfa stigao pogotkom Jogija Ferela.

Prema saznanjima ‘Mozzart Sporta’, Partizan je uložio žalbe na odluku arbitara. Pravdu su na utakmici delili Uroš Nikolić, Miloš Koljenšić i Saša Petek. Žalba se najviše odnosi na spornu situaciju u poslednjem minutu.

Pri rezultatu 79:79, na 36 sekundi do kraja derbija 24. kola, Alen Omić je postigao dva poena nakon skoka u napadu. Tom prilikom je sviran aut, jer je lopta završila preko table.

Ipak, sudije su gledale snimak i donele odluku da se poeni ne priznaju, ali dosudili su ‘mrtvu loptu’. Strelica je pokazala da posed ima domaći sastav, koji je poentirao i na kraju slavio.

Situaciju možete pogledati na vremenu 9:15 video snimka.

 

0
0

3 Komentara

  1. Tako je, bolesnim ljudima je mesto u odgovarajucim ustanovama, ne ovde gde bi normalni ljudi razmenjivali stavove. Krajnje je vreme da moderatori odrade ono sto moraju, ovo nije rijaliti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Postovani, zasto se dozvoljava objava komentara osoba pod nadimkom pero99? Pun je uvreda a posebno nepravilnosti prilikom pisanja. Komentare tako nepismenih i iskompleksiranih komentatora ne treba objavljivati.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ajde turci setite se propalig presednika kss danilivica i loma svlacionica pa stipanje turbekuloza crnogorca vujocevica pa go bjekivica u ljubljani 1o6 minut i jos mnogo mnogo prljavi stvari od vas turaka

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter