0
Fudbal

FOTO: Twitter/@sscnapoli

IZUZETNO BOLESTAN ZAHTEV STIŽE IZ ARGENTINE: Fanatici bi da šalju srce mrtvog Maradone u Katar sa reprezentacijom!

Objavljeno: 27.03.22 u 14:45

Nekada i navijači prelaze granicu dobrog ukusa!

Bizarne vesti dolaze nam iz Argentine, nešto više od pola godine pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu. Nacija već skoro četiri decenije čeka na titulu prvaka sveta, pa su počeli da zahtevaju neuobičajne, pa čak i bolesne stvari.

Sada je reč o, kako se navodi, čak 100.000 argentinskih navijača koji su potpisali peticiju da se srce pokojnog Dijega Armanda Maradone pošalje u Katar zajedno sa reprezentacijom. Oni ovu peticiju promovišu preko marketinških agencija, a kako kažu žele da dopru do svakog Argentinca.

Želimo da ostvarimo ono što osećamo da bi bila i njegova želja, želimo da Maradonino srce putuje s Argentinom u Katar. Želimo da sve vreme bude sa reprezentacijom, u trening-kampu, hotelu, autobusu, svlačionici, na terenu… A ako tako budu hteli Bog i Dijego, sedam utakmica kasnije njegovo srce će se naći kraj toliko iščekivanog trofeja prvaka sveta – poručili su navijači.

Da podsetimo, u novembru 2020. godine preminuo je jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Dijego Maradona, usled srčanog zastoja. Pošto mu je srce imalo četvrtinu mase više od uobičajnog Argentinac je sahranjen bez njega, ono je poslato na dalje analize i sada je pod stalnim nadzorom policije. Sada vidimo i zašto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter