0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan looks on prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

IBRA ZAGRMEO! MESI I RONALDO NA REPERTOARU: ‘To je sve politika! Problem si ako kažeš ono što želiš!’

Objavljeno: 27.03.22 u 21:50

Napadač govorio u svom stilu!

Zlatan Ibrahimović važi za jednog od najboljih napadača u istoriji fudbala. Golgeter slavnog Milana ipak nikada nije osvojio ‘Zlatnu loptu‘.

Popularni Ibra poznat je po tome što nema ‘dlake na jeziku’. Šveđanin ne bira reči, već govori onako kako oseća. U razgovoru za nemački ‘Bild‘ upitan je da komentariše razloge što nikada nije osvojio nagradu koju dodeljuje ‘Frans fudbal‘.

– To što nijednom nisam dobio pomenutu nagradu za mene ništa ne menja. Ove nagrade su uvek političke. Žele ‘gospodina savršenog’. Ako progovoriš i kažeš ono što želiš, ne dobijaš ovakve nagrade. Lako je dati nekome ko je „gospodin dobrica“ Za mene to ne menja ništa. Nisam ni bolji ni lošili bez nagrade. – istakao je čuveni golgeter u razgovoru za nemački ‘Bild‘.

Jasno je da Ibrahimović ovom prilikom aludira na Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter