0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

‘GAZETA’ OTKRILA DOSAD NEPOZNATE DETALJE: Siniša imao operaciju, ali nije želeo da govori o tome! Bolonja donela odluku koja će mnoge oduševti!

Objavljeno: 27.03.22 u 20:17

Sjajan potez kluba!

U subotu tokom dana mnoge je rastužila jedna vest iz Italije. Siniša Mihajlović će ponovo morati da ide na bolničko lečenje. Lekari su zabrinuti jer postoji opcija da mu se leukemija vratila. Miha je  jednom već pobedio opaku bolest, a svi se nadaju da će i ovog puta ishod biti isti.

Čuveni italijanski list ‘Gazeta delo Sport‘ otkrio je podatke o tome da je Mihajlović već neko vreme znao da je bolestan, ali da nije želeo javno da govori na tu temu.

Kurir‘ je preneo da se Siniša već 26. februara protiv Salernitane, a kasnije i protiv Torina, nije osećao dobro. Nakon tih duela posetio je lekara kako bi rešio problem. Italijani tvrde da je Siniša imao operaciju koja nije nimalo naivna. Nakon ovakvih operacija ljudi ostaju hospitalzovani do sedam dana, a Mihajlović je iste večeri otišao u svoj dom.

-Nije slušao savete, uprkos bolovima sutradan se pojavio na treningu tima. Jedva je stajao na nogama –  napisala je ‘Gazeta‘, koja ističe da je Mihajlović isti meč vodio uz pomoć tableta protiv bolova.

-Radite kao tim, bez kulta ličnosti, kao prošli put, budite pozitivni i svi ujedinjeni. Ja ću dati o svemu završnu reč – poručio je popularni Miha.

Gazeta delo Sport‘ prenosi podatak koji potvrđuje kakav je Siniša čovek i trener. Samo nekoliko sati nakon konferencije za medije Mihajloviću je stiglo preko 700 poruka podrške.

-Čitaću ih jednu po jednu, ali neću odgovarati i nadam se da se niko neće naljutiti. Hvala im svima, evo pozdravljam ih sve preko novina. Možete da pričate o treneru Mihajloviću, ali ostavite Sinišu čoveka njegovim potrebama – poručio je Mihajlović.

– Juče se vratio u Rim svojoj porodici, ženi Arijani, koja je glavni oslonac, i njihovoj deci, njih petoro, kao i prelepoj unuci Violante, rođenoj 28. oktobra, što ga je učinilo i dedom. Uz takav tim oko njega, nema prepreke koja ne može da se prevaziđe. ‘Meč života’ zahteva produžetke. Svi čekamo njegov zlatni gol. Idemo, Siniša – navode iz ‘Gazete‘.

Bolonja će Siniši ponuditi novi ugovor. Aktuelna saradnja ističe na leto 2021, a biće produžena za godinu dana, preneo je novinar Nikolo Šira.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter