0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

BUDUĆNOST ‘RAZBILA’ CIBOSE: Džikić ne krije zadovoljstvo!

Objavljeno: 27.03.22 u 23:57

Ubedljiva pobeda ekipe iz prestonice Crne Gore!

Košarkaši Budućnosti savladali su Cibonu u okviru 24. kola najkvalitetnijeg takmičenja u regionu. Izabranici Aleksandra Džikića slavili su sa 90:65. Gosti iz Zagreba nisu uspeli da se ozbiljnije suprotstave domaćinu.

Po završetku utakmice oglasio se šef stručnog štaba vicešampiona ABA lige.

-Pobedili smo i to je najvažnije. Bili smo u seriji loših rezultata, trebao nam je jedan trijumf, da se popravi atmosfera u ekipi, klubu, među navijačima. Energije je bila na željenom nivou, voljni momenat takođe. Prikazano protiv Cibone mi daje za pravo da se nadam da ćemo u nastavku sezone igrati sve bolje i bolje, odnosno da ćemo se vratiti na nivo na kojem smo bili pre poslednjeg FIBA prozora – kazao je Aleksandar Džikić i dodao:

Cibona je odlična ekipa koja je u minulom kolu odigrala meč na jednu loptu protiv Crvene zvezde. Imali smo problema sa sastavom tima, Suad Šehović je povredeđen, Vili Rid i Di Džej Sili su prehlađeni. Bliži se kraj sezone, o dovođenju igrača ne razmišljamo, ali svaki igrač će do kraja sezone morati da se bori za mesto u timu, moraće da pokaže da li hoće, ili neće. To će se jasno videti na parketu – zaključio je Džikić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter