0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

SC DERBI BEZ POLOŽENOG ISPITA U LAKTAŠIMA: Lekcija Igokee timu iz Podgorice, Ilić može mnogo! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.22 u 18:41

Laka pobeda kod kuće!

Košarkaši Igokee savladali su pred svojim navijačima ekipu SC Derbija rezultatom 83:67. Već u prvoj deonici tim Dragana Bajića napravio je nešto osetniju razliku, ali se gosti iz Podgorice nisu predali, već su uspeli da gotovo anuliraju čitavu prednost domaćih. Ipak u drugom delu igre, Igokea dodaje gas i dobija treći period 27:13 i tako rešava pitanje pobednika i osigurali plej of.

Najbolji u redovima pobeničke ekipe bili su Dešon Stivens sa 17 poena, Džejms Robinson je dodao 13 uz pet asistencija, koliko i Antabija Voler, a Marko Jošilo je susret završio sa 12 poena, četiri skoka i pet dodavanja. Dalibor Ilić je takođe odigrao odličan meč, imao je samo šest poena ali i 13 uhvaćenih lopti, uz konstatno prisustvo na oba kraja terena.


U redovima gostiju najviše se istakao Kenan Kamenjaš koji je odigrao još jedan sjajan meč sa 20 poena i devet skokova. Igokea je tako i dalje peta sa 13 pobeda i 10 poraza, dok je Studentski centar prvi ispod crte za doigravanje sa 10 pobeda i 13 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter