0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RETRO SPEKTAKL NA PROGRAMU U TIVOLIJU, PARTIZAN KAO U VREME KIĆANOVIĆA: Obradović poziva na oprez: „Svesni smo protiv koliko jakog protivnika igramo“! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.22 u 16:41

Očekuje nas košarkaška poslastica!

Košarkaši Partizana gostuju u okviru ABA lige ekipi Cedevita Olimpije u Ljubljani, a utakmica u kultnoj Dvorani Tivoli biće obeležena time što će oba tima nositi retro dresove. Domaći će izaći u opremi koja obeležava sve generacije velikana iz Ljubljane koje su uzimale titulu šampiona Jugoslavije, dok će crno-beli izaći u dresovima iz sezone 78/79 kao omaž timu koji je uzeo triplu krunu. Tada su dres crno-belih nosili velikani poput Dalipagića, Kićanovića, Savovića, Kerkeza i mnogih drugih…

Povodm te utakmice je za sajt KK Partizan govorio i Željko Obradović.

 Cedevita Olimpija nas je pobedila u prvoj utakmici u Beogradu i sama ta činjenica je dovoljna da shvatimo protiv kakvog protivnika igramo – počeo je Obradović.

– Plus, oni su u izvanrednoj formi, imaju seriju dobrih rezultata i izvanredne igre. Naravno da ćemo voditi računa o svim detaljima, njihova igra u tranziciji je nešto što je veoma važno. Ponavljam, igraju veoma, veoma dobro i pravi izazov je pred nama da se spremimo i odigramo jednu dobru utakmicu.

Pred meč je pričao i mladi Tristan Vukčević.

Mi treba da igramo kao što smo to uradili protiv Slaska i Metropolitansa. Jako, črsto i da pobedimo – istakao je Vukčević.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter