0
Evropske lige

Fudbal Soccer World Cup 2014 qualifiers match Serbia v Macedonia Head coach Sinisa Mihajlovic Jagodina, 15.10.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘POSTOJI RIZIK OD POVRATKA BOLESTI’: Šok ispovest Siniše Mihajlovića – pred njim je nova životna borba!

Objavljeno: 26.03.22 u 12:39

Sa ‘čizme’ stižu katastrofalne vesti.

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović sazvao je ovog jutra konferenciju za medije, i tom prilikom saopštio veoma loše vesti. Njegove reči su šokirale mnoge, naime, on je otkrio da i dalje ima zdravstvenih problema.

Svi su se obradovali kada su čuli da je popularni Miha pobedio leukemiju, međutim, postoji šansa da se bolest vrati.

Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti – kazao je Mihajlović i potom dodao:

Ovoga puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unapred. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete.

Mihajlović će ponovo biti hospitalizovan.

Početkom sledeće nedelje moraću da odsustvujem i biću hospitalizovan u Sant Orsoli bolnici. Za razliku od pre dve i po godine, sada znam šta treba da radim. Tada sam bio u suzama, ovoga puta me vidite mirnijeg. Nadam se da je u pitanju kratko vreme, ali ću svakako morati da preskočim neke utakmice. Doduše, već sam namestio sve što mi je potrebno da pratim tim u svojoj bolničkoj sobi. Od treninga do svega ostalog.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter