0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 06: Mohamed Salah of Liverpool in action during the Group C match of the UEFA Champions League between Red Star Belgrade and Liverpool at Rajko Mitic Stadium on November 06, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ON JE UBEĐEN U TO: Poznati Egipćanin otkrio šta će biti sa Salahom – hoće li se saga na ‘Enfildu’ konačno završiti?!

Objavljeno: 26.03.22 u 08:50

Proslavljeni fudbaler Mido uveren je da će Salah napustiti ‘Enfild’.

Već duže vreme konstanto se polemiše oko ‘sudbine’ brzonogog fudbalera i mnoge zanima jedna stvar, a to je gde će karijeru nastaviti igrač Liverpula, Mohamed Salah.

Sjajni fudbaler nikako ne može da pronađe ‘zajednički jezik’ sa čelnicima kluba, oko potpisivanja novog ugovora. Salah želi da postane najplaćeniji igrač kluba, i da stavi svoj paraf na petogodišnji ugovor, ali velikana sa ‘Enfilda’ ne želi da ispuni te njegove zahteve.

Nekadašnji fudbaler Totenhema i Ajaksa, Mido, ubeđen je da Salah napustiti Liverpul.

– Verujem da će Salah napustiti Liverpul. On je fantastičan igrač i mnogi klubovi žele njegove usluge. Mislim da na najvećem nivou može da igra barem još pet godina – kazao je Mido za „KingFut“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter