1
Evropske lige

FOTO: Twitter/@realmadrid

NE RENOVIRA SE SAMO STADION U MADRIDU: Real pravi rasprodaju, Srbin prvi na izlaznim vratima, Azar parazitira u Kraljevskom klubu!

Objavljeno: 26.03.22 u 20:29

Kraljevski klub se rešava nepotrebnih!

Javna tajna je da najveći klub na svetu, Real Madrid, ovo leto po svaku cenu želi u svoje redove da dovede Erlinga Holanda i Kilijana Mbapea. Da bi do toga došlo, prvo mora postojeći igrački kadar da se rastereti, tačnije da se uklone fudbaleri na koje Madriđani ne računaju a imaju astronomske zarade javlja pouzdani list As.

Prvi među njima je Eden Azar. Belgijanac je 2019. godine potpisao za Kraljevski klub, ali je za to vreme pokazao apsolutno ništa, fizički nespreman, konstantno je povređen, nedavno je ponovo morao na operaciju, a zarada od 20 miliona evra garantuje da Belgijanac parazitira na račun Reala i dok je povređen.

Takođe trinaestostruki šampion Evrope ne bi preterano žalio ni da raskine saradnju sa Geretom Bejlom, dok se gotovo sigurno iz Madrida sele Luka Jović i Marijano, koji kombinovano zarađuju kao Azar.

Takođe su na Santijago Bernabeu zadovoljnim inicijativom Luke Jovića da ode na pozajmicu, kako bi se rasteretili njegove plate, ukoliko ne bi mogli da dobiju željenih 20 miliona na ime obeštećenja u potencijalnom transferu.

0
0

1 Komentara

  1. Azaru,Jovicu i nekim je najbolje.Zaradis po sezoni deset dvadeset miliona sacuvas zdravlje sebe i porodicu si obezbijedio za godinu dana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter